Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..en svart fjäder..

..förundrad
iakttar jag ditt lugn..

hör du inte
fraset som av vingar

den svala svarta hämndängeln
är alltid
på resa genom natten
på snabba lätta fötter
eller vilande

för
hjärtat glömmer
aldrig
och såren
som för ett oerfaret öga
ser läkta ut
kan när som helst
liksom körsbärsträdet
slå ut i full blom

se
redan ligger en svart
fjäder
vid dina fötter




Fri vers av Aisha VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-03 11:00



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Oj vad jag känner igen stämningen och attityden här..
Jag har skrivit något liknande skall leta reda på det åt dig.

förresten ser jag att du bor i Göteborg.. som jag.. vet du något om Poeter träffar på lokal nivå?
Kom just tillbaka hit frå n många år borta från Gbg..
Hälsar
B
2007-06-21

    Panta rei
hmm... tänk att även det smärtsamma och det ödesdigra kan skildras vackert och ömsint...

ps
tack för varningen... så lätt att förtränga änglars viskningar...
ds
2007-06-04

  Rosmarin
spännade bilder..utslagna körsbärsträd och sår...både vackert och otcäkt. Fint!
2007-05-07

  annso.fie
Det här är poesi.. så vackert..
2007-05-07

  Wingardium LeviosA
den svävar fram som en ljudlös, mörk skugga, och när den fångat ditt ben, slukar den dig levande varje gång!

bra skriver madmoiselle
2007-05-07

  Maddicken
Underbar text! Det var någonting med den som gjorde att jag fastnade för den bara så där. Tack.
2007-05-07

  Albert
sparar nästan allt du skriver
är så glad att du finns här

det där körsbärsträdet, ja
2007-05-06

  Manal
dina texter berör mig alltid, men detta är nog det bästa jag har läst av alla dina texter. så mukt, varsamt, vackert, öppet dina ord fläter samman.

Tusen tusen tack. blir bokmärkt
2007-05-03

    ej medlem längre
Mycket mycket vackert, ziba ziba neveshtin, tack
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP