Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1995


För vi är Änglarna från Götet



Det finns nivåer man inte vill vara intressant på

Jag tror att du
befann dig på en sådan

Segerviss gick du ut
lät ditt enda
motstånd
bära
ditt nederlag

hennes första
på mer än 40 år

Det var en konstig resa
som skulle vara hem
liksom

Väntan på far och hans brud
två minuter
innan allt
någon hade sagt dig att ett sådant bröllop
inte alls gör sig
på video

Dina ögon har aldrig glittrat så starkt
jag är galen

mitt förakt så totalt
mot skyddet som inte förmådde




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-05-03 22:16



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Pippi Långstrump svarar:

Den är sann och stark. Vägen till målet för mig har varit osäker. Berg och dal fast djupare och högre än så. Tackar alla som inte sviket fast jag svek. Idag säger jag ändå, med facit i hand: jag är glad för alla vägar jag varit igenom. Det har gjort mig till den jag i dag är. // Syster Elisabeth
2007-05-06

  Håkan Tendell
Dikten är mycket psykedelisk och bra.
Allra bäst är dock titeln, för
vi är änglafans allihopa!
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji