Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, du, du och DU

Sådant där som aldrig förtäljs
Det som döljer sig i min tystnad
är allt och inget
av det som kväljs

Som om pilar naglades fast
Som om dödens framfart
förblev min enda last

DU, DU, DU
och DU
Kommer aldrig sänka mig igen

Ta er jävla kontroll
Ta ert jävla temperament
Ta ert jävla knark

Jag är och kommer förbli
fri, frisk, oslagen och stark


Nattsyster 2005..




Fri vers av Nattsyster
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-03-06 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster