Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

scandinavia


så när sista raden
är skriven
sista sången tonar ut
och jag sitter på ett plan
från en plats
till en annan,
ett ständigt resande
inuti
och utanför,
en ständig förändring
kroppsligt
och mentalt
och när obscenitet vaggar
mellan
att vara infantil
och livsviktig,
när förälskelser kan liknas
vid tomtebloss
och skogsbränder,
när det som är kvar
är en spegel
och tung hud,
när det som är kvar
är fucked up historia
och skavsår,
när det som är kvar
är allt vi någonsin
lyckats knyta till oss tills nu
då fattar du
att det blixtrar
innanför din panna
av dina
märkliga tankebanor
att du dör varje gång du blundar,
vaknar till
ett nytt test
en ny dag
ännu en vandring,
varde ljus
bränn mitt kött
och lek med mig,
pax för att vara barabbas
du kan vara judas
och hon där
som kräks ner sitt nya linné
får vara maria magdalena
och jag sitter
bunden bredvid
och ser på hur de gangbangar henne
dessa rednecks
som dricker
mina folköl
och petar mig i bröstet
\'my oh my,
i think we got ourselves
a reader\'

och nu är det fredag
och vi knarkar
bäst vi kan
förra fröken sverige skjuter horse
och bingoberra
gästar the simple life
och kanske
är ordförande persson
scans nya märke
för sverige
sverige
sverige
jag sjunger för dig
dina landskap
och dina idioter
till invånare
vi myror
som söker sig till sockret
och önskar
en semestervecka till

och du påstår
att de dödade dina barn
skandinavien
de skar upp
din mage
att dem plockade ut de som skrek
och planterade en bomb
i ditt hjärta
skandinavien
du bryts isär
det blåser högervindar
och ronald mcdonald
har blivit vegan
fjällrävsfascister
pekar finger
åt det abnorma
och de sa till oss att vi inte var värda någonting
att våra lekar var på låtsas
att kärlek är ett påhitt
kemiska substanser
i hjärnan
oh skandinavien, säg mig
vem är du
och vad gör jag här,
jag tillhör ingen
jag tillför ingenting
jag är flugan
på väggen
och flugan mot fönstret
jag är
ingenting tillslut
bara damm
i någon annans
lungor
ett evigt kretslopp
av redan
utkämpade krig
redan skändade kroppar
redan tänkta tankar
och handlingar
redan utförda

nu faller ridån skandinavien
nu faller dina
invånare
till knä
nu sjunger vi
på sista versen
och nu
finns det ingen förlåtelse
bara gränser
och hån
bara förbud
och fylleceller
nu är det fredag skandinavien
gå sönder

gå sönder
för mig







Fri vers av Robert W
Läst 542 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-04 22:16



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
fantastisk!

fan vad jag blir melankolisk av detta
jag menar jag kanske är rent fysiskt här i Skandinavien
men jag vet inte alls vad som sker, totalt borta är jag från allt detta och jag kan inte heller se det du ser, har försökt men jag ser ingenting, INGENTING!

- detta är ett fantastiskt panorama
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Robert W
Robert W