Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack..

Så du ska ta självmord?
och hon med dödskyssen
stirrar likgiltigt och respektlöst från sitt bord

Hon knyter sin näve
Hon knyter sitt hjärta
Hon knyter knutar kring
och strör på golvet en saltring

Hon nickar sorgset och trött
-Så DU ska ta självmord
Fy Fan vad sött!

Du lägger något på mig
Tid, jag aldrig hann
Du för mig vidrigt tillbaka
i minnen
Till tiden då hans andetag försvann

Då allt blev tre och femton

3, 15
3, 15
3, 15
3, 15


Du leker ett jävla sjukt spel
FEL, FEL, FEL
Du måste lära dig att skilja på
vänskap och kontroll
eller är det så att
inget längre spelar någon roll?

Ska jag nu oroa mig sjuk
Ska jag nu gråta inför min egen begränsning igen

Jag lovade aldrig NU
men sen

Lever du imorgon
då vet jag att du aldrig var min riktiga vän..

Tack för tårar
och för alla dessa jävla dårar

Du är bränd..

© Nattsyster 2005-03-02




Fri vers av Nattsyster
Läst 777 gånger
Publicerad 2005-03-06 12:29



Bookmark and Share


    bestående
känns som det finns mycket känslor bakom texten, skönt att du skrivit ut dem, på ett bra sätt dessutom!
2005-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster