Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tillåter mig att bada i det patetiska. Ni behöver inte upplysa mig om det...


Slutskräck



Denna skräck
att det är dessa dikter jag har
att de är allt

dessa femton eller
femtiotvå
och sen är det slut

Denna längtan att du kommer stå i dörröppningen
när allt är slut
och säga:
Jag visste
att det var något speciellt med dig

Du skulle stå där med din älskande kropp
och gråta
för att det var så vackert

Det står ingen där nu

Du kommer aldrig stå där
heller

Allt det där om att livet inte kommer att vara lätt
men intressant

Ja,
så förbannat rätt fick du




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-05-04 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji