Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdag vid älven

mot kristallblå himmel
svävar vita och grå

dyker mot isens täcke
väntar islossning

som i balett
dansen går vidare

cirklar upp och ner
solen gnistrar

©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-03-06 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia