Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kom att handla om mamma, igen...


Dennis



Hur stolt var jag inte
när jag
fick reda på din
reaktion
på min första efterfrågan

För det var något
det där med tillgång

lustfyllt
eftertraktad

Den fanns och spirade
vackert

inte som
så många andras skräck
över pojkar och flickor
i tält

Du kunde inte vänta
sades det

Jag trodde det knappt själv
att han ringt

men jag bevarade faktiskt
främst
din bild
av det vackra




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-05-04 22:34



Bookmark and Share


  August L S
Jag kan inte säga att jag riktigt förstår varför du förklarar dig i förordet till dina mor-dikter. Jag tycker att de som grupp är svåra att läsa konstruktivt som dikter, de känns såsom sanningar i känsla och ord. Och sanningar är det svårt att konstruktivt tänka om.
2007-07-26

  Smultris
Ajajaj, gamla minnen som skummar upp till ytan... ja jävlar...

\"inte som
så många andras skräck
över pojkar och flickor
i tält\"
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji