Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om den absurda lusten efter mamma.


Under täcket



Det händer att jag tittar ner på mina ben,
litegrann i smyg,
de nätter jag har någon man hos mig

Försöker se om mina lår är som dina
om de också kan vara livgivande
varma
något att njuta av
för lusthetens skull

Jag passar på när jag har möjligheten att jämföra
med något kantigare
hårdare
muskulösare

Kontrasterna kittlar mig
som en kärlekskrank
hyena

Jag tänker:

så som jag älskade dig
så kan jag också bli älskad


---


paus


---


Det är ett hopp Bortom

(som om du skulle kliva upp mellan lakanen)

Det är ovanför

framifrån, bakifrån, hårt
och länge

men helt enkelt
inte

inuti




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-05-05 00:55



Bookmark and Share


  August L S
En lite märklig dikt. Jag vet inte vad den säger. Den är tung av ett arv och kanske någon form av skuld men så händer något efter pausen. Ämnet är svårhanterbart men dikten skicklig. Erotiken i den är så oklar, kanske vriden. Fjärde stycket tycker jag är väldigt bra, såsom dikten.
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji