Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags för sista etappen.... hemresan norrut


Hemfärd

 

 

Morgonstjärnans uppvaknande

lyser upp sinnet

och minnet

av de förgångna veckornas

strålande tid

 

Ler åt det fina

 

Vardagen smyger sig

så sakteliga inpå

Dags att hemåt gå

 

Saknar den trygga famn

som hållit mig varm

Nu får minnena den

uppgiften sköta

Tills jag åter min kärlek

får möta

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-05-05 06:20



Bookmark and Share


  Thommy
Minnen kan vara vackra nog i brist på den äkta varan
2007-05-05

    Lindizz
vackert och så fin om kärleken..underbar läsning.
2007-05-05

  issac.a.m
Vackert...
2007-05-05

    Maria Malm
Njutbar läsning..lugn trygghet..
2007-05-05

    sunnanvind
Dikten andas lugn , trygghet, förnöjsamhet...Njubart att läsa!
2007-05-05

  Ronny Berk
en tillitens och förtröstans text.. med stor framtidstro... fin att läsa
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen