Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syn


Ångerstens mörker

Mörkret sluter sig runt mig

ångersten finns i mörkret

 förmörkar mitt hjärta

min själ 

jag ber

ångersten lyssnar inte

mörkret sluter sig run mig 

jag ber

mörkret lyssnar inte på min bön

det sprider sig

in i mina ögon 

den förmörkar min syn

den skapar ånger i min kropp

och döda min själ




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-05-05 09:31



Bookmark and Share


  Eline.P
Så uppgivet. Dina ord går till mitt hjärta. Ville så gärna lämna över lite av min egen styrka till dig min vän.
2007-05-05

  Sunlight
Kära vän, jag läser dina ord av själens smärta och önskar jag kunde bära en del i mitt hjärta... om det kunde bringa ljus...
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström