Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade man


Din kärlek

Min hud blir glad när du smeker den

dina händer viskar att du älskar mig

Jag känner mig vacker när du ser på mig

dina ögon smeker mig kärleksfullt

 

Mitt i vardagen blir jag glad och vacker

för att jag vet att du älskar mig

 




Fri vers av desperado
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-05 10:45



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbara rader till maken...sannerligen så fint och vamt!!!!
2008-04-18

  Rosmarin
värmande
2008-03-24

  mare VIP
..så vacker, ljuvlig, underbart fin.....
2008-03-05

    Louvisa
Så underbart tillitsfullt
en så ljuvlig känsla att vila i
att veta att du är älskad

Du har väl visat din vackra dikt
för din älskade man?
2007-05-08

  AndersN
Min sambo sade samma sak häromdagen.
Då blev jag glad!

Hoppas att han blir det också.
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado