Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Christer för uppmuntran och håll i tyglarna!


Hoppla



Damm
torka
brist brast
röd slam
sörja

Hej och hå

Hoppla
sa den gamle
hästen
Besten

först
sen bris

i brasa




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-05-07 14:38



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
gillas. ramsor bör premieras.
du får en klapp på axlen och ett leende.
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji