Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-09-02


Höst

Höstlöven har hittat hem.

Höstmusseronerna
höjer hastigt hattarna,
hälsar hövligt.

Höstglödgad himmel
hittar havets horisont.

Hör! Hör hur havets händer
hanterar harpan.
Hör hennes himmelska hymn.
Hägringen hypnotiserar.

Haväng hyllar hösten.




Fri vers av Skye
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-05-20 23:02



Bookmark and Share


  thyra
Härligt på H!
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Skye