Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-08-31


Saknar dig

Jag saknar dig
med mina iskalla händer
och min frusna kropp.
Jag saknar dig
med all min kärlek
och hela mitt vett.
Jag saknar dig
med hela min kropp
och hela min själ.

Jag saknar dig.




Fri vers av Skye
Läst 242 gånger
Publicerad 2007-05-05 18:56



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
bra beskrvining på vad jag känner för tillfället. :)
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Skye