Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-08-29


Håll om mig

samla ihop bitarna
av det som en gång
var min själ
foga samman dem
försiktigt
försiktigt
håll sedan om mig
håll mig hårt
så jag aldrig
mer kan gå sönder




Fri vers av Skye
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-05-05 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye