Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-08-28


Minneskaos

olika minnen
från olika tidpunkter
olika situationer
ohjälpligt sammanflätade
i nuet

olika minnen som
framkallar samma känsla
samma iskalla krypande skräck
en skräck som tar sig in
under skinnet
isar längs ryggraden
sprider sig i hela kroppen
och dödar allt som liknar lycka




Fri vers av Skye
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-05-28 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye