Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-08-21


Sommar i min hand

Jag har det sista
av sommaren
i min hand.
En strimma sol och
tre klarröda smultron.
En smak
av sensommar
på tungan.




Fri vers av Skye
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-05-05 18:55



Bookmark and Share


    Nattviol
smultron-ord så sköna!
väntar, har mina egna ställen....
plockar litrar och njuter av
den säregna doften!
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Skye