Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All kärlek men väldigt lite insyn, sikt.


Gourmé



Min pappa tycker att
jag lagar
fantastisk god och spännande
mat

han köper kokbok i julklapp

Europas mästerkockar bjuder till bords
varma förrätter

Jag fattar ingenting av
det
som står i den

Vet inte hur jag skall
förklara

att jag bara bor i Stockholm och
har lite för mycket
pengar
när jag går ut

att jag inte är särskilt
speciell
alls




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 634 gånger
Publicerad 2007-05-05 22:25



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
En direkt text som talar till mej. Att bara få vara vanlig...en dröm.
2007-05-06

  Daniel_78 VIP
denna kändes väldigt nära, enkel, ärligt
gör den bra.
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji