Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid ett sådant här lag är det inte längre särskilt behagligt...


Om konsten att inte bli galen av lite: vad som helst



Kan du inte
bara
ta det för vad det är?

Men vad
är det
då?

Det finns en djävul bakom
boken

Säg mig!

Ställ mig!

Ta mig!

mot väggen

Slam

Dunk

Gör vad du vill

Bara inte stå
där
som ett fån

det är inte jag som är
obehaglig
det är livet

kommer inte
be

varken till dig

eller
om ursäkt

för
att jag inte
rimmar




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-05-05 22:29



Bookmark and Share


  August L S
De korta raderna och stora mellanrummen gestaltar desperationen i orden. Som att varje rad är ett rop på någonting. Kanske hjälp men inte säkert. Ibland tror jag det är en dialog, ibland mer mono-. Men det gör ingen skillnad, det flyter ihop ändå.
2007-07-26

  issac.a.m
talande dikt..vackert
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji