Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På känsla

 

 

Flyktigt ögonblick

 

Rädsla  och tårfylld

ögonkanal

 

Desperationen som 

klättrar på själens 

ärrade väggar

 

Osäkerheten slår i otakt

med det sedan länge saknade

självförtroendet

 

I en evig jakt

på det vi alla söker

och behöver

 

Inre frid

i hjärtats oändliga

dalgångar

 

Där livet symmetriserar

och kväver oron

 

När magkänslan stämmer

och stämbanden sjunger

sin renaste symfoni

 

Där dikten

överträffar verkligheten

 

Ja, tänk om......

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-05-05 22:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så längtans fullt så innerligt..kram
2007-05-14

  Linda Odelmar
mycket fint skrivet
2007-05-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Så underbart fantastiskt BRA!
2007-05-06

    ej medlem längre
Hej vännen och välkommen hem! Du startar med en dikt som kan plockas i bitar och kommnteras varje ord, varje rad....
Om jag får säga så är det här det bästa jag läst av dig...
Gillar speciellt
\"Osäkerheten slår i otakt

med det sedan länge saknade

självförtroendet\"
och
\"När magkänslan stämmer

och stämbanden sjunger

sin renaste symfoni\"
och så alla raderan däremellan! *L*
Bokmärker och applåderar!
2007-05-06

  minette
vad fin,,känns som vi skrev om nästan samma samtidigt :)
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen