Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-08-17


Stark

Han är fyra år
och äger världen.
Han är störst.
Han är bäst
Han är vackrast.
Och han är stark,
som Hulken allra minst.

Han är tio år
och världen äger honom.
Han är inte längre störst.
Inte längre bäst.
Inte längre vackrast.
Men livet har gjort honom stark.




Fri vers av Skye
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-05-06 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye