Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-08-16 


Strandfynd

Sand mellan tårna,
kittlande sval.
En snäcka
som en gång varit ett hem.
En vacker sten
som havet slipat mjuk.
En del av en båt,
mjukt rundad av tidens våg.
En kvarglömd liten sko
i rosa plast.




Fri vers av Skye
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-05-06 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye