Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-08-12


Rädd

rädd att tänka
              rädd att leta
rädd att fråga    
              rädd att veta

rädd att känna
              rädd att minnas
rädd att leva
              rädd att finnas




Fri vers av Skye
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-05-28 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye