Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var då...
2003-07-23



Du

mitt huvud på ditt bröst
ditt hjärtas lugna slag
min kärlek till dig
så stark att det gör ont
men det är en ljuv smärta
en smärta lätt att bära
tecknar mitt namn
på din mage
som ett tecken på
att du är min




Fri vers av Skye
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-05-20 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye