Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgehjärta

hjärtat är överfullt av sorg

allt syns i ögonens spegel

kan inte dölja
kan inte tala
vågar inte ens viska

blicken skyms
av salta tårar

sköljer kinderna rena

späder ut vinet




Fri vers av Skye
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-06-29 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye