Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-06-16 


Under ytan

under
den välpolerade fasaden
finns
svarta hål
mörka hemligheter
klibbig skräck
mördande ångest
och
slitande sorg

ensam är stark
ensam är säker
ingen vet och
ingen får veta
hemligheten är trygg
under ytan

men ensamheten är så

ensam...




Fri vers av Skye
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye