Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsrikt! Övermåttan gräsrikt!


O, krafter ur underjorden!
I gråsuggors sällskap.
Bland krälande maskar.
Multnande löv.
Där, demoner är er boning.
Ur detta mörker stiger ni.
Bryter obönhörligt genom jordskorpan.
Skjuter era saftiga skott.
Tvingar oss till handling.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-05-06 23:26



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
hi hi... den är bra och poetisk på samma gång
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP