Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-05-22 


Kärleken till ett barn

minnen

som vägrar
att låta sig fångas

anar mörker
trevande händer
krävande händer

fel sorts kärlek
skrämmande
farlig kärlek




Fri vers av Skye
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-05-28 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye