Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-05-21


Skuggor

slåss
mot skuggor
ur det förflutna


skuggor
som kommer
för nära


skuggor
som tränger
sig på


skuggor
som är otydliga
utan mening


springer
utan att veta
från vad


så plötsligt
en rakbladsvass
knivskarp bild


skuggorna tar form
får skarpa konturer
av ett något


blundar hårt
men bilden tränger in
och uppfyller


ett ögonblick
av insikt
och smärta


ett ögonblick
en sanning
omöjlig att blunda för




Fri vers av Skye
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-05-07 19:06



Bookmark and Share


    vita nätter
väldigt bra!
snygg med vackert språk.
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Skye