Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var rädd för tiden

Vid ån
i solen
fick jag händerna fulla
av kafka och tjeckisk öl
tiden, du inte var där




Övriga genrer av DaDakK
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-07 19:04



Bookmark and Share


  KristinaE
.. låter strålande 'tiden du var inte där' - då försvinner min rädsla!
2008-07-07

  nattig
Härlig text med ett skönt djup, där du satt och stannade till, där vid ån i solens sken och önskade ngns närhet
2007-05-08

  månica
verkligen bra, i samklang med bilden du valt. god helhet med bild och ord
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK