Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detvarbraattdettogslutminnet

Vi gick en sväng
längs Nåsten

Solen på ditt hår
doften var underbar
ett schampoo du inte tål

blåklocka och komocka
värmen på en sten

fasan av en huggorm
som vilade på den

friheten mitt i ett fält
doft av havre och tobaksrök

blandat med gräs och älskog
min älskade vän

Leendet på mina läppar

Så smakade vi på våren
en sommeliers näsa
i en kupa Frederic Emile'

Sen fryser jag tiden
för jag vill inte minnas mer







Fri vers (Fri form) av DaDakK
Läst 343 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-24 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK