Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamkommande

De piskade stegen
den långa vägen
hoppet brast
och du blev förtegen

Om din ålder

Om ditt kön

Dina ögon bryr sig inte längre om
Själen är slagen
hemmet fullt av bomber
det finns inget kvar av det du flydde från

Vi ser

Vi skiter i

Väntan är lång
hjärtat brast
för landet du kom till kastar ut dig
- Åk tillbaka därifrån du kom!





Fri vers (Fri form) av DaDakK
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-24 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK