Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns du?

Jag mins dig
gamla dagar
från längtans bröst
smärtan när lusten svalnar
brännande av en saknads förlust
svamlar runt i tomma salar
vår ungdoms glada fest
famlar fram i fumlig sälta
i oåtkomligheten
är saknaden som störst




Fri vers (Fri form) av DaDakK
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 00:47



Bookmark and Share


    Johan Lazer
Jag håller med Bengt. "smärtan när lusten svalnar brännande av en saknads förlust" - klockrent!
2017-06-06

    ej medlem längre
Jag gillar din kommentar "i oåtkomlig-heten är saknaden som störst" eftersom det gör minnet så starkt och dyrbart.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK