Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gällde att veta vad man skulle vara rädd för år 2000. Jag visste inte det.


Mottagningsgrupp utan ankare



Det var inte det psykotiska jag höll i
som gjorde mig sjuk

detta lönlösa försök

Ni kan inte det alfabetet

Jag trodde att jag hade tappat
min tunga

att jag blivit någon
från ett annat land

som tagit fel utgång
vid terminalen

Förstår ni att jag sitter och ljuger
rakt upp i flera stycken
ansikten

i en jävla kavaj

Det var helt tomt bakom orden

jag staplade upp
till ert försvar

Att jag inte ljög vid köksbordet

det mest förbjudna
hemska
jag någonsin gjort

Det här skulle inte ligga i mina fingrar
det var ingen nyhet

Mina fingrar var de bästa som fanns

Så mogen
ja, helt otroligt
skärpt

Det är svårt och

just Det
det får helt enkelt inte hända

Sen

---

Han
som förlorade en av de enda

det var också en del
av det
som inte fick hända

Det är min version

ctrl+alt+del

Kanske det kan nå fram

Antagligen inte




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-05-08 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji