Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig skulle hon se det så


En färglös klick
blankhetens matta yta
ett vitt papper
är troligen intressantare

Flickans inre virvlar
tumlar och rör omkring
det redan jobbiga
Turbulensen som gör henne
håglöst lugn
som gör henne förnuftig

Flickan som är förnuftig
kan inte se sig själv i spegeln
kan inte erkänna att det är hon
trovärdigheten i det lilla
i det lilla lögnriket
som hon lever i

Flickan är inte hon
är inte hon som
har ett solskensleende
är inte hon som
förgyller dom andras dagar
Flickan kommer aldrig vara
någon hjärtans tös

Aldrig skulle hon se det så




Fri vers av Malin Johansson
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-03-07 16:55



Bookmark and Share


  Michmich
Att inte känna sig tillräcklig...
2005-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.