Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt tradition är Far Rar

- Vart är Far?

Han ser på Mor.

- I skolan säger de att Far är Rar.

- Vart är Far?

Mor drar ett djupt bloss och tittar på barnet.

Förakt!

Förakt, är allt Mor kan tänka på just nu, tänker Mor.

- Sluta rimma ungjävel!!!

- Som du ser är Far inte här.

- Han gick väl ut för att köpa den där förbannade tidningen som det heter.

Ett år senare ser jag dödsförskräckt på när Davids pappa ska vara tomte.




Övriga genrer av DaDakK
Läst 683 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-08 15:07



Bookmark and Share


  DaDakK
oj, tack !!!!
Jag rodnar....
2008-05-13

    Johan Lazer
Fy fan vad bra! Jag har läst den här texten många gånger nu och det slår mig varje gång vilka känsla du har för svenska språket. Jag vet att du har flera texter som e lika bra, du borde publicera dem också. Helt klart den bästa samtida svenska poeten jag vet.
2008-05-08

    ivre_de_vie
Intressant. Gillar!

mvh /i
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

DaDakK
DaDakK