Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2002-02-22


Snöängel

gnistrande vackra
snöflingor dansar
över den klarblå himlen
dalar sakta ned
glittrar i solen
lägger sig stilla tillrätta

vintersolens bleka sken
väcker liv i
stelfrusen vintrig snöängel

hon reser sig sakta
dansar med snöflingorna
så fri och vacker
så obekymrad
som om inget annat fanns

hon dansar virvlar skrattar
lycklig i snöyran

ser inte mörkret som
sänker sig bakom hennes rygg
inte förrän det redan är över henne
känner hon

mörkret kylan natten
som inte ens den nyfallna snön
kan lysa upp




Fri vers av Skye
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-05-08 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye