Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2003-04-22 


Dans över sköra nervbanor

De första trevande stegen
ut på det tomma golvet

En prövande piruett
till musiken
som strömmar ur högtalarna

Ingen ser
Ingen hör

En dans utan partner
En dans över sköra nervbanor
Försiktigt, försiktigt


Men så händer det
Plötsligt

En obarmhärtig kortslutning
Musiken tystnar
Rörelsen dör




Fri vers av Skye
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-05-10 21:25



Bookmark and Share


    b a b y m a y b e
det var som man själv stannade upp ;)
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Skye