Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...efter kärleksmötet...


Liv

jag vill inte
tvätta av mig
dina sista droppar
av liv




Fri vers av Amirella
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-05-08 19:28



Bookmark and Share


    Mr.painter
Livfull
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella