Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravning


Du var redan borta
på så många sätt
att det här
bara var

ett
ytterligare

Men det där med maskarna
det står jag bara inte ut med!

De slingrar sig runt

lämnar slem på mina kinder
om natten

suger i luften
jag försöker


in
i
mig

tuggar på ryggmärgen där jag
reser

på mig
mitt i alltihop

jag vandrar i pyjamas

men jag inser sakta
att mina späda
fingrar
inte kan gräva
så djupt

kan inte befria dig

eller var det
mig

jag vet inte







Fri vers av Rakel Lorner
Läst 666 gånger
Publicerad 2007-05-08 23:20



Bookmark and Share


  Матрёшa
ännu en gång.. kära nån jag borde bara bokmärka dig.
den här dikten var väldigt vacker och jag känner igen mig. Inledningen känns i varje del av mig o slutet är talande på många sätt...
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji