Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerbelysning

 

 

Du 

ger mig

mer än jag

med ord kan säga

Försökte dig jaga bort

men för alla hinder

lyckades du

väja

 

Du 

visste

vad du ville

och lät det ta tid

Ingen annan jag

nu hellre har

bredvid

 

Ett

leende

som säger allt

Tinar upp det

som nyss

varit

kallt

 

Du  fann

nyckeln jag glömt

var jag

gömt

 

 & 

 

I

mitt

innersta rum

du tände ljuset

Där belysningen 

förut varit

skum

 

När

nu våren

sakta närmar

sig sommarsken

Förnimmer en känsla

av bara ben

Har

aldrig

mött någon

som du

Ej

heller har jag

älskat starkare

än jag gör

just nu

 

Sida vid sida

Livet  ut

 

En 

lycka

utan like

En saga

utan

slut 




Fri vers av nettizen
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-05-08 23:43



Bookmark and Share


  Thommy
Vackert beskrivet, med den inre lågan tänd behöver men aldrig vara ensam och rädd. gillade den.
2007-05-09

  Lilla My* VIP
En dröm...en vacker saga blir sann...\"du tände ljuset\"..underbart**
Tycker om din fyndiga titel!
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen