Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer att kosta.


Voodoo



Om det är du
som vevar

i telefonsladden

så kommer jag

en
dag

att skicka en saftig räkning

En osövd natt
kostar mer än dina knogar




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 538 gånger
Publicerad 2007-05-09 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji