Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt


En natt,
Jag ber dig om en natt
Då alla klockor stannar
Då jag får röra vid dig, igen.
En stund av tystnad
Av rytmisk rörelse
Då allt och inget är obscent.

En natt,
Då du tar i mig,
Ordentligt
Som om du visste att det är mig du vill ha.
Då mina gester speglas i dina
Då dina läppar blandas ihop med mina
Då du andas in mitt andetag.

En natt,
Ingen rädsla, ingen ånger
Inga förnekelser eller skulder
Inga gränser, ingen skam.

En natt,
Då jag får hoppa in i dig
Och drunkna

Av lust

Av stormen

Av varann



F.S
09/05/2007




Fri vers av Fluksy
Läst 858 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-05-09 10:17



Bookmark and Share


    Eva Olsson
En mycket fin text!
2007-09-29

    Amoreboy
poetiskt,,,enkel....bildstark...nice!
2007-09-18

    Love-kitty
Underbart att läsa, dina ord gick rakt in i själen. Omöjligt att vara oberörd. Dina ord är mina tankar. Tack.
2007-09-14

  aftermath
hårda
ömma tag
mustiga ord
pockande text
2007-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Fluksy
Fluksy