Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnestripp

 

 

När natten går mot dag

längtar dina andetag

 

andas doften av dig

 

~minns~

 

Varje gång jag sluter

mina ögonlock

Ser dig

känner dig

 

Lever på minnena

de ger näring

åt utsvulten själ 

 

Tills vi åter förenas

i kärlekens tecken 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-05-09 12:22



Bookmark and Share


  glittertindra
Vacker! :) vittnar om kärlek... när man doftar efter den som man älskar... då är det bra... mer än bra... :)
2007-05-09

    prana
vacker! men samtidigt sorglig. Gillar inte att leva på minnen.
2007-05-09

    sunnanvind
Tror jag det! Men snaaart är du tillbaka vännen...*ler*
2007-05-09

  Lilla My* VIP
mmm...Fiint**
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen