Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade påhälsning av en elak fan......


Upp till kamp

 

 

När den slår till

slår den hårt

Går in för att skada

sargar en svårt

 

Den ständiga kampen

för att överleva

 

Jagar en natt som dag

ser sin chans

om man för en milli-sekund

är lite svag

 

River, sliter, rycker och drar

tills endast småspillror

finns kvar

 

Sen får man vara ifred en stund 

 

Reser sig sen, ser om sina sår

Orkar inte känna efter

hur man egentligen mår

Plåstrar, lappar, limmar

och lagar

Livet följer sannerligen

inga givna lagar

 

Andas djupt

sopar igen sina spår

Rustar sig för den

kamp som nu återstår

 

- klättringen tillbaka - 




Fri vers av nettizen
Läst 217 gånger
Publicerad 2007-05-09 23:11



Bookmark and Share


  Thommy
Han verkar grymt jobbig den där, låt dig inte påverkas du har ju en ljus och lycklig framtid att se fram emot.
2007-05-11

  Nyfiken drömmare
Bra skrivet! Kan känna ilskan över att bli attackerad när man minst anar det... Vässa svärdet och bjud till kamp!
2007-05-10

  Ronny Berk
din rustning håller stånd... ditt svärd svingar till frihet från intrång
2007-05-10

  lodjuret/seglare VIP
\'om än jag i mörker ännu kurar
känner därute iskalla murar

om än jag längtar ett land där borta
känner därute jag kommer till korta

en dag ändå frihetens klockor slå
kanske kan jag äntra livets båt därpå\'

-aniger latsev-

jag ger din text
tre livlinor
och en vit ros
2007-05-09

  glittertindra
så länge man har kvar kunskapen om klättring och vet var redskapen går att hitta så är det luuugnt... omän lite arbetsamt emellanåt... för så är det... ramlar man så klättrar man upp igen... ;)
2007-05-09

    ej medlem längre
Nä nu jäklar! Var vad det du bodde? Jag kommer och sopar till na....!
Den här berör...du vill ju bara vara ifred och lycklig ju!
Kram
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen