Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte så konstigt kanske


Lillgammal klocka



Det är bäst att
passa på

filosofera

om ont och
godare

frukter
i samma skål

Knäskålarnas underhudsfett
hindrar inte mig

Jag gör Bollen på
skolgården tills vecken blir fläckiga

Tårna har pekat åt alla håll
när varvet är klart

Är det inte
på det sättet

Klockan är inställd

Vid trettio kommer Sjukdom

förtio Död




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 573 gånger
Publicerad 2007-05-10 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji