Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renässansmannens mardröm

Såsigt sörplande nudlar framför malou och oprah - fjärde dagen denna vecka.

En nyupptäckt njutning, kanske för vissa. Men inte för slöhetens stolta lakej.

Detta med tid i överflöd som inte behöver användas till något som helst.

....vilket den inte heller gör.

Sladdrigt snaskande framför snaskigt sladdrande.

(Sssllurrpp)

Envägsintag av enkelvinklade direktiv.

Lojt, initiativlöst, overksamt, trögt. kanske till och med apatiskt. Kärt barn..

..med många anhängare.

- Även under namnet \'soft häng\'.




Övriga genrer av orbis tertius
Läst 592 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-10 21:39



Bookmark and Share


  mihkel VIP
Härligt loj :)
2018-06-25

  mihkel VIP
Slöhetens stolta lakej. Coolt!

2016-05-01

  ettjag
Haha, härlig text!
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius