Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista biten i pusslet

 

 

Sval vårkväll

ännu är det ljust

som sig bör längs

norrlandets kust

 

Väntar

sommarens ljuva värme

Tiden som stundar

 

Blundar...

 

Ser dig

Ser oss

 

Hade en vision

om oss däri

 

Du är min pusselbit

 

~den som förut fattades~

 

Och på den står det

ett enda litet ord

 

Men ett ord som är

signifikant för

framtiden

 

Det lilla ordet är

 

Vi




Fri vers av nettizen
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-05-11 06:15



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Underbara ord om härlig kärlek! Du är min pusselbit... rörande formulerat!
2007-05-11

  Ronny Berk
vår sommar stundar tiden mot framtiden... jag ser den fina bilden
2007-05-11

  Söder
Underbart! Man blir så varm av att läsa om så vacker kärlek. Fint.
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen