Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs en natt i maj, jag antar att vi alla kan ha dåliga dagar


Ännu en dag i helvetet

 

Det suger tag i mig

Du säger att det gör mig till ett monster

Du har säkert rätt

Jag minns inte ett skit

Det är en bra dag i helvetet

 

Jag vet inte vad det är

Jag försöker undvika utgången

Men jag ges ingen flyktväg

Jag trängs in i ett hörn

Jag fångas in

Jag utmanas och påminns

Och så är det ett faktum

Ännu en dag i helvetet

 

Hur ska jag få utlopp för det destruktiva

Vilket uttryck ska det ta sig nu när jag är fri

Du tycks tillhöra alla andra

Alla andra tycks få en bit av dig

Och du tycks

Älska att ge en bit av dig själv

Men jag kan inte stå ut med tanken på att du ger bort av dig själv

Det går inte då jag vill ha hela dig för mig själv

Så det här är en dag i helvetet

 

Jag känner hur allt rasar

Jag försöker kämpa emot

Tillslut går det inte

Då rusar jag efter den enda hjälp jag kan få

Du är det ända som kan rädda mig

Och du finns inte där

Du svarar inte i telefon

Du har inte tid

Jobbet är viktigare

Mycket annat är viktigare

Då finns det ingen hjälp för mig

Och jag möter en dag i helvetet

 

Psykotisk och uppretad

Hämndlysten och i försvarsställning

Ändå utmanas jag

Då jag behöver andrum möts jag av provokationer

Deå kan jag inte se klart

Då kan jag inte se dig

Jag kan inte höra dig

Jag kan inte känna dig

Jag ser bara motstånd

Jag hör bara förnekelse

Och då vet jag att det är en ny dag i helvetet




Fri vers av PPQ
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-11 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"Hur ska jag få utlopp för det destruktiva

Vilket uttryck ska det ta sig nu när jag är fri\" Intressant frågeställning...
Frustation av att inte bli sedd av den man älskar läser jag in här...allt annat går före...men så är livet! Det är en balansgång jämt mellan kraven och kärlek kan man inte kräva...
Förbaskat bra skrivet min vän! Applåd!
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ